Ege'de Son Söz

3150 kilometreden gelen ölüm!

Aydın Kuyucak'ta otomobilin traktöre çarpması sonucu oluşan kazada, araçta bulunan aynı aileden iki kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı. Kazazedelerin, Hollanda’nın Venray şehrinden Aydın’a tatil için gelen gurbetçi ailenin fertleri olduğu ortaya çıktı.
3150 kilometreden gelen ölüm!
Haberler / Ege
10 Temmuz 2023 Pazartesi 08:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hollanda'da yaşayan Türk ailenin tatil hayalleri bir traktörün römorkunda son buldu. Korkunç kaza, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde meydana geldi. Gurbetçi aile karayolunda seyir halindeyken sürücü Şevket Güngör, kullandığı 60 DJBX yabancı plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Güngör'ün aracı, Veli Ö. yönetimindeki traktörün römorkuna arkadan çarptı.

ANNE VE BABA CAN VERDİ
Kaza sonucu otomobil 450 metre ileride bulunan bir iş yerinin beton çevre duvarına vurarak durabildi. Feci kazada aynı aileden Şevket Güngör (60) ve eşi Emine Güngör (57) hurda haline gelen otomobilde sıkışarak olay yerinde can verdi. Yolcu konumunda bulunan 3 yaşındaki torunları Umut Güngör ile hamile olan kızları İklime Güngör ağır şekilde yaralandılar.

OLAY YERİNDE FECİ ÖLÜM
Kaza sırasında hayatını kaybeden Şevket Güngör ve eşi Emine Güngör'ün cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından morga kaldırdı.

TEDAVİ ALTINA ALINDILAR
Hollanda plakalı araçtan ağır yaralı olarak çıkartılarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 yaşındaki Umut Güngör ve ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenilen annesi İklime Güngör'ün durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. (Yeni Asır)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz