Ege'de Son Söz

27 Şubat Haftası burç yorumları

Şubat ayını geride bırakıp yeni bir ayı karşılayacağımız bu hafta önemli kararların alındığına şahit olacağız.
27 Şubat Haftası burç yorumları
Haberler / Astroloji
27 Şubat 2023 Pazartesi 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

27 Şubat Pazartesi sabah saatlerinde, vereceğimiz kararlarda mantık-duygu ikilemi yaşayabiliriz. Günün ikinci yarısı daha rahat bir akış içinde olacağız.

28 Şubat Salı günün ilk yarısında daha çok tamamlanması gereken işlerle, geçmişten gelen sorunlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz. Akşamüstü ise belli bir konuya odaklanmada zorlanacağımızdan yoğun dikkat gerektiren işlerden uzak durabiliriz.

1 Mart Çarşamba Ay Yengeç burcunda ilerlerken ailemize, ebeveynlerimize hassasiyetimiz artabilir. Daha duygusal olacağımız bugün, akşam saatlerini evimizde, sevdiklerimizle geçirmek bize iyi gelecek.

2 Mart Perşembe iletişim gezegeni Merkür ile Satürn kavuşumu var. Gün genelinde konuşmalar, düşünceler ciddileşecek, kararlılık ön planda olacak. Ticari konularda ve eğitimle ilgili alanlarda sıkışma, engellenme hissedilebilir. Aynı zamanda genişleme yaratan Jüpiter ile kavuşan Venüs, ilişkilerde ve maddi konularda ısrarcı olma hali verecek. Atacağımız adımlar güzel sonuçlar getirebilir.

3 Mart Cuma iletişim şeklimizi belirleyen Merkür 3 Nisan’a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Bu dönemde dikkatimizi toplamada zorlanabiliriz. Detaylardan, analitik düşünce tarzından uzaklaşıp, sezgilerimize, yaratıcı fikirlere öncelik vereceğiz. Alacağımız kararlarda duygusal davranıp fedakarlık gösterme ya da bekleme eğilimimiz artabilir.

Hafta sonu Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Aşk hayatın, hobileri ve çocuklar ön planda olacak. Cumartesi, günün ikinci yarısı başlayacağımız işler, konuşmalar için daha destekli.

Pazar sabah saatlerinde hareketli olacağız. Akşam ise abartılı tepkilerden, aşırı gururlu davranışlardan uzak durmaya çalışalım.

27 Şubat haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle ya da gruplar içindeki iletişiminizin ön planda çıkacağı bu hafta pek çok konuda kendinizi gösterme isteğiniz baskın olacak. Hafta sonu ise önceliğiniz aşk hayatınız ve keyif aldığınız konular.

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatınızda ve finansal konularda kendinizi baskı altında hissedebileceğiniz bu hafta üstlendiğiniz sorumlulukları sorgulayabilirsiniz. İlham gerektiren işlerle uğraşmak size iyi gelebilir. Beklemediğiniz kişilerden de destek görebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya kişisel seçimlerinizi hayata geçirme konusunda istekli olarak başlayacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerde, ticari konularda ya da seyahatlerde sorunlar yaşanabilir. Arkadaşlarla ve sosyal hayat içinde aktif olacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftanın ilk günleri ön planda olmaktan kaçınabilirsiniz. Giderlerle ilgili ciddi kararlar almak isteyecek ve iş hayatınızda daha aktif olacaksınız. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçılmamalı.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında gruplar içinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de iletişimi sakin bir şekilde sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız haberler ya da eğitimle ilgili konular size moral olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında iş hayatında rekabet ön planda olacak. Çalışma ortamınızla ya da sağlığınızla uğraşmanız gerekebilir. Finansal konularda da olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Hafta sonu ise farkındalık, dönüşüm konuları ile ilgilenmek size iyi gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Eğitimle ve ticaretle ilgili süreçlerin hızlanacağı bu hafta çocuklarınızla olan iletişimde zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızı da sorgulayacaksınız. Hafta sonu gruplar içinde daha çok yer almak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında harcamalarınızda artış olabilir. Ailenizle ya da evinizle ilgili konularda sorumluluklarınız sizi zorlayacak. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Hafta sonu ise işle ilgilenmeye devam etmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerin olumlu gideceği bu hafta yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Anlaşmalarda, sözleşmelerde aksamalar olabilir. Riskli yatırımlardan uzak durun. Hafta sonu ise olaylara daha iyimser bakacaksınız.

YÜKSELEN OĞLAK

Gündelik akışınızın hızlanacağı bir hafta. Maddi konularda kısıtlanma hissedebilir, olaylara karamsar yaklaşabilirsiniz. Evinizde ya da ailenizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Hafta sonu ise olaylara bakışınız daha anlayışlı olacak.

YÜKSELEN KOVA

Haftaya risk alacağınız alanlara odaklanarak başlıyorsunuz, temkinli olmaya özen gösterin. Sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında evinizle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Korkularınız, geri plana attığınız düşünceler sizi rahatsız edebilir. Maddi konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu ise yeme içme konusunda aşırıya kaçmamaya gayret edin.( Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz