Ege'de Son Söz

'Kumpas' soruşturması: 5 kişiye hapis istemi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sosyal medya hesabındaki iddialar üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı. Soruşturmada 5 kişi hakkında "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" suçlarından 9'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
'Kumpas' soruşturması: 5 kişiye hapis istemi
Haberler / Politika
24 Haziran 2023 Cumartesi 08:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sosyal medya hesabındaki iddialar üzerine başlatılan soruşturma tamamlanarak 5 sanık hakkında 9'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca hazırlanan iddianamede Mehmet Galoğlu, Ozan Özgür Doğru, Salim Faruk Kızılırmak, Soner Hakkı Çoruh ve Yusuf Turan şüpheli olarak yer aldı.

İddianamede sanıklar hakkında "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" suçlarından 9'ar yıla kadar hapis cezası talep edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

Partili
25 Haziran 2023 Pazar 11:32
CHP de vasıflı insanlar barınamaz değirmen gibi öğütülür çuvala konur ama şimdi şu an yedinci defa milletvekili olanlar vardır,kurtarsınlar artık partiyi öndeyiz kazandık palavraları ile...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz