Ege'de Son Söz

'Köpek' cinayetinde detaylar... 'Hortumla dövüyordu!'

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Ahmet D. (21), eve köpek getirdiği gerekçesiyle tartıştığı babası M.D. tarafından ekmek bıçağıyla öldürüldü. Olay sonrası kaçan baba M.D., bir kahvehanenin tuvaletinde yakalandı.
'Köpek' cinayetinde detaylar... 'Hortumla dövüyordu!'
Haberler / Güncel
3 Haziran 2024 Pazartesi 08:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Aktepe Mahallesi'nde yaşayan Murat Doğanoğlu (46), evde 21 yaşındaki öz oğlu Ahmet Doğanoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Doğanoğlu, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile oğlu Murat'ı göğüs, karın ve bacak kısmından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Evinin yakınlarındaki kahvehaneye kaçan Doğanoğlu, suç aleti ile birlikte yakalandı. Polis ekiplerince gözaltına alınan Murat Doğanoğlu'nun kavganın eve köpek getirmesinden kaynaklandığını iddia etti. Cani adam tutuklandı.



Yeni Asır'ın ulaştığı anne Sunay Kurt Muratdağı'nın açıklamaları duyanların kanını dondurdu. Evladı Ahmet Doğanoğlu'nu öldüren eski eşi Murat Doğanoğlu'ndan 16 yıl önce boşandığını belirten Kurt Muratdağı, "16 yıl önce bana gösterdiği şiddet nedeniyle boşandım. En ağır cezayı alsın ve bir daha gün yüzü görmesin. Daha önce de evladıma işkence yapıp, hortumla darp ettiği için bu adamın cinayeti planlı ve kasten işlediğini düşünüyorum" diye konuştu.

Aile Danışmanı Nil Katre Koç ise, "Bu durumun bir can sahiplenilmesi ile ilgili yok. Daha önceden de şiddet içeren girişimlerinin olduğu aşikar. Ama bu rahatsızlığı yani gelişen cinnet geçirme durumuyla ilgili geçmişine bakılırsa emsal rahatsızlıklarının olma ihtimali çok yüksek" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ MAGAZİN DÜNYADAN SAĞLIK
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege'de Son Söz